Overslaan naar content

Stage

Ben je Pabo-student en wil je ervaring opdoen voor de klas? Je bent van harte welkom bij onze scholen! Niet alleen als stagiair, maar ook als toekomstige collega! Veel van onze stagiairs werken namelijk inmiddels als leerkracht op één van onze scholen. En het mooie is: binnen Ronduit hebben we ontzettend veel verschillende scholen, met diverse onderwijsvisies, waardoor je veel verschillende ervaringen kunt opdoen.

Bij Ronduit vinden we het heel belangrijk om jou goed te begeleiden. Daarom werken we met schoolopleiders, die samen met jou zoeken naar de best passende stage-plek binnen Ronduit én die jou helpen in je ontwikkeling. Zo werken we samen aan jouw toekomst! We vinden het belangrijk dat stages in het onderwijs een vergoeding krijgen, zodat studenten daardoor naast hun studie niet of minder hoeven te werken en zich dus meer kunnen focussen op leren en ontwikkelen. En daar worden we allemaal beter van! Daarom krijg je bij ons een stagevergoeding van minimaal €90,- per maand (o.a. afhankelijk van het aantal stagedagen per week).

Vacatures

We hebben bij verschillende scholen (PO, SBO en SO) LIO- en afstudeerstages. In deze stages heb je de vrijheid om je eigen onderzoeksvraag te bepalen, met keuze binnen verschillende thema's.

  • "Ronduit is een fijne stichting, waar samen wordt gekeken naar een school die bij je past: van regulier onderwijs tot montessori, speciaal onderwijs en ontwikkelingsgericht. Het is fijn dat er bij deze stichting zoveel mogelijk is en dat er goed naar je wordt geluisterd!"

    Edine van Remmerswaal

    Stagiair OBS De Cilinder

  • “Al sinds dag 1 op De Sterrenwachter geven de collega’s mij de vrijheid om volledig mezelf te zijn. Ook staan ze open voor al mijn vragen en ideeën, waardoor ik me erg welkom voel binnen het team en mezelf super goed kan ontwikkelen op mijn weg naar het worden van een meester! Ik leer veel over de manier van omgang met de kinderen, krijg ik inspiratie voor mijn lessen en ik ontvang veel waardevolle feedback!”

    Juup Sietses

    Stagiair OBS De Sterrenwachter

Innovatief en praktijkgericht opleiden

Ronduit Onderwijs is onderdeel van de Noord-Hollandse Samenscholing (NHS). Een innovatieve samenwerking tussen 5 schoolbesturen en Pabo Inholland Alkmaar, met als doel om theorie en praktijk voor studenten beter met elkaar te verbinden. Dit gebeurt door extra praktijkdagen waarin studenten in leerteams nóg meer leren, verbreden en verdiepen. Spreekt de NHS jou aan? Dan kun je dus ook bij Ronduit Onderwijs terecht voor je stages! In deze video vertellen studenten van de NHS over hun ervaringen: