Overslaan naar content

Leerkracht groep 1-2 (16-24 uur)

  • Alkmaar
€ 3.301 - € 5.030 per maandDe Zes Wielen

Functieomschrijving

Gaan jouw ogen stralen van vooruitgang en ontwikkeling? Ligt jouw hart bij het jonge kind? Wil je komen werken in een professioneel en enthousiast team op een school die staat voor boeiend onderwijs, samenwerken en vooruitgang? Dan hebben wij een leuke baan voor 2 of 3 dagen voor jou in groep 1-2 op de Saturnusstraat.


Wat ga je doen?

• Je draagt bij aan de rust en structuur in de groep. Je denkt mee over het vormgegeven van leuke boeiende lessen en activiteiten passend bij het thema.

• Je bent zowel onderdeel van het team op de Saturnusstraat als van het hele Zes Wielen team, waarbij je ook regelmatig overleg hebt met alle kleuterleerkrachten om samen te werken aan vooruitgang en ontwikkeling.

• Je ziet ouders als belangrijke partners in ons onderwijs.


Deze baan past echt bij jou, want jij...

• Hebt een diploma PABO.

• Hebt een proactieve houding, denkt in oplossingen en bent creatief.

• Hebt een pedagogische houding waarbij leerlingen zich veilig en gewaardeerd voelen.

Vereisten

Wat bieden wij? 

Een baan voor twee of drie dagen (16-24 uur). Het liefst woensdag, donderdag en eventueel de vrijdag, vanaf 1 augustus 2024. In eerste instantie op invalbasis met de mogelijkheid om bij tevredenheid van beide kanten te blijven. Je start in een kleine groep van rond de 18 leerlingen. Je wordt ingeschaald volgens de geldende CAO voor Primair Onderwijs, schaal LB.


Jouw nieuwe werkomgeving... 

...is De Zes Wielen! De Zes Wielen is een openbare basisschool waar iedereen welkom is. Als KiVa school verzorgen we Boeiend Onderwijs op hoog niveau, waarmee we onze leerlingen actief en nieuwsgierig laten leren. In het plangebied Oudorp/Alkmaar hebben we drie locaties, met elk hun eigen karakter: Munnikenweg (140 lln.), Saturnusstraat (205 lln.) en het Oudorperdijkje (70 lln.). Op iedere vestiging werkt een schoolteam onder leiding van een locatieleider. Deze vacature is voor onze locatie aan de Saturnusstraat. Voor meer informatie over onze school, kijk op www.dezeswielen.nl.


Maken we kennis met elkaar? 

We zijn ontzettend benieuwd naar jou. Solliciteer voor 5 juli 2024 via de knop hieronder. Wil je eerst meer weten over de functie of de school? Neem dan contact op met Chantal van de Kamp, directeur of Denise de Boo, adjunct-directeur via 072-5119697.

Details

  • Alkmaar
€ 3.301 - € 5.030 per maand
De Zes Wielen

of