Overslaan naar content

Leerkracht groep 7 (8-16 uur)

  • Alkmaar
€ 3.301 - € 5.030 per maandDe Fontein

Functieomschrijving

Wil jij werken in een school waar je als leerkracht het verschil kunt maken voor leerlingen en waar je jezelf kunt ontwikkelen in een veelzijdig en ondernemend team?  Op de Fontein zoeken we een enthousiaste groepsleerkracht, die vanaf 1 augustus duo-collega wil worden van onze collega Ingrid. Zij werkt vier dagen in groep 7 en we zoeken iemand voor één dag per week. Het betreft een kleine groep van 15 leerlingen. 


Wat ga je doen?

  • Je geeft onderwijs in een gestructureerde groep 7, met 15 leerlingen;
  • Je geeft op enthousiaste en betrokken wijze les en stemt je lessen af met je duo-collega;
  • Je werkt samen binnen een hecht team.

Deze baan past echt bij jou, want jij...

  • hebt een diploma PABO of zit in de laatste fase van je opleiding daarvoor;
  • bent flexibel en kan goed kan samenwerken;
  • hebt een open houding en wil jezelf graag blijven ontwikkelen;
  • kunt met humor en geduld de groep begeleiden;
  • kunt duidelijk en consequent handelen.

Vereisten

Wat bieden wij?
Wij bieden een baan voor 1 dag per week in groep 7 (maandag of vrijdag) op één van de mooiste scholen in Alkmaar. Ook is het mogelijk om 1 dag extra per week te komen werken. Dit is als invaller in verschillende groepen. Graag bespreken we jouw mogelijkheden en wensen. Je krijgt een aanstelling binnen Ronduit Onderwijs, tot en met 31 december 2024. Je wordt ingeschaald volgens de geldende CAO voor Primair Onderwijs, schaal LB. 

Jouw nieuwe werkomgeving...
...is De Fontein! De Fontein is een multiculturele openbare basisschool in de wijk Kooimeer in Alkmaar-Zuid en heeft 100 leerlingen. Met een enthousiast en ambitieus team streven we ernaar ons onderwijs elke dag een beetje beter te maken. We hebben veel aandacht voor de sociaal-emotionele, cognitieve en creatieve ontwikkeling van de leerlingen. De Fontein is KiVa-school, werkt volgens de uitgangspunten van leerKRACHT, is Opleidingsschool, kent een goede zorgstructuur, een ouderkamer en de Academie072. De school is uitgeroepen tot Gezondste School van Noord-Holland-Noord. Twee jaar geleden is ons schoolgebouw geheel vernieuwd en sindsdien werken we als Kindcentrum met basisonderwijs en alle vormen van opvang onder één dak. Meer informatie over onze school vind je op www.fontein-alkmaar.nl.


Maken we kennis met elkaar?
We zijn ontzettend benieuwd naar jou. Solliciteer voor 8 juli a.s. via de knop hieronder. Wil je eerst meer weten over de functie of de school? Neem dan contact op met Ronald de Groot, directeur, via 072-5115900/06-27239247 of via email: directiefontein@ronduitonderwijs.nl.

Details

  • Alkmaar
€ 3.301 - € 5.030 per maand
De Fontein

of